دیدن ارسال ها
صفحه: [1] 2 3
1  موضوعات متفرقه / داستان ها و نکات آموزنده / پاسخ : ملی شدن نفت : اکتبر 07, 2010, 11:02:01 am
چه قدرتی داشتیم و چه مردانی که از حق ما دفاع کردند تا ایران به صورت امروز در بیاد گریه گریه گریه
2  موضوعات متفرقه / داستان ها و نکات آموزنده / پاسخ : آبنبات : اکتبر 07, 2010, 10:59:28 am
ای کاش ادمهای بزرگ دلشون مثل پسرک پاک و روراست بود . ای کاش و ای دنیا چقدر قشنگ و زیبا میشد و .... چشمک
3  شهدای دانشگاه / شهدا / پاسخ : سوال: شهید حریرچیان : اکتبر 02, 2010, 08:56:36 am
سلام به همه دوستان و همکاران

کسی میدونه مزار شهید مهندس حریرچیان دقیقا کجاست ؟!
ممنون

مزار شهید حریرچیان در قطعه جانبازان بخش شیمیایی در گلستان شهدا است. روحش شاد و قرین رحمت
4  شهدای دانشگاه / شهدا / پاسخ : آوای عشق (وصیت نامه شهدا) : سپتامبر 28, 2010, 09:42:07 am
مزار شهید حریرچیان در گلستان شهدا است
5  شهدای دانشگاه / شهدا / پاسخ : آوای عشق (وصیت نامه شهدا) : سپتامبر 28, 2010, 09:40:57 am
قبر شهید حریرچیان در گلستان شهدا است.
6  معاونت های دانشگاه / گروه صنعت کمپوت و کنسرو / اندیس : سپتامبر 20, 2010, 11:28:47 am
اندیس Z چیست؟
7  معاونت های دانشگاه / گروه صنعت کمپوت و کنسرو / پاسخ : اندیس D : سپتامبر 20, 2010, 11:23:42 am
یکی از اندیس های مهم در فرایند استریل حرارتی کنسروها جهت محاسبه زمان فرایند ، محاسبه اندیس D است. که به صورت زیر تعریف میشود.

درصورتی که نمونه ای از ماده غذایی را در دمای معین تحت فرایند قراردهیم و بعد از گذشت فواصل زمانی مشخص و متوالی میزان مرگ سلول ها یا تعداد سلولهای زنده

باقیمانده را اندازه بگیریم خواهیم دید که پس از گذشت زمان مشخص و مساوی ، جمعیت میکروارگانیسم ها به صورت لگاریتمی کم میشود. بنابراین اگر در یک کاغذ نیمه

لگاریتمی روی محور عمودی (لگاریتمی) جمعیت میکروب های زنده و در محور افقی (غیرلگاریتمی) زمان فرایند حرارتی برحسب دقیقه در دمای معین را رسم کنیم

منحنی به صورت خط راستی درخواهد آمد که آن را منحنی مرگ حرارتی یا منحنی بقای میکروبی گویند. عکس شیب این خط را زمان کاهش اعشــــــاری یا اندیــــــس D

یا D-value  گویند. در واقع این اندیس نشاندهنده مدت زمان لازم برحسب دقیقه جهت از بین رفتن 90% جمعیت میکروبی یا کاهش تعداد میکروارگانیسم ها به اندازه

یک سیکل لگاریتمی در دمای معین است. باید به این نکته توجه داشت که جمعیت میکروبی اولیه هیچ تاثیری برروی این اندیس ندارد.
8  معاونت های دانشگاه / گروه صنعت غلات / شیمی گندم : سپتامبر 20, 2010, 11:14:45 am
 Cheesy چشمک لبخند ترکیبات تشکیل دهنده گندم چیست؟  متعجب خونسرد متعجب خونسرد
9  معاونت های دانشگاه / گروه صنعت غلات / پاسخ : تولید ارد : سپتامبر 20, 2010, 11:13:59 am
آسیاب کردن گندم به صورت کلی یک عمل فیزیکی است که سبب جداکردن پوسته و جوانه از آندوسپرم و تبدیل آندوسپرم به آرد میشود.و در کل فرایند آسیابانی از دیدگاه تکنولوژیکی به شرح ذیل است:

1- به وجود آوردن پوسته ای سفت ، لاستیکی و چرم مانند

2- جداسازی پری کارپ ( اولین پوسته) و تستا ( دومین پوسته)

3- جداسازی جوانه و لایه آلرون از آندوسپرم

4- پوک و ترد کردن آندوسپرم

5- ریز و نرم کردن آندوسپرم و به وجود آوردن آرد هایی با ویژگی های مختلف

6- تنظیم رطوبت آرد به منظور راحت تر الک کردن آن
10  معاونت های دانشگاه / گروه صنعت لبنیات / پروتئین : سپتامبر 20, 2010, 11:08:58 am
بخش پروتئینی شیر را چه ترکیباتی تشکیل میدهند.
11  معاونت های دانشگاه / گروه صنعت لبنیات / پاسخ : رنت : سپتامبر 20, 2010, 11:08:32 am
رنت یک آنزیم حیوانی با نام علمی کیموزین است که از شیردان گوساله جوان بدست می آید. این آنزیم به حالت تجارتی به صورت ناخالص همراه با پپسین وجود دارد. هر

دو آنزیم ذکر شده برروی کاپاکازئین اثر می گذارد و سبب لخته شدن شیر می شوند. گاهی در تولیدات صنعتی به این آنزیم نمک طعام، اسیدبوریک و مقدار کمی بنزوات

اضافه میشود.
12  معاونت های دانشگاه / گروه صنعت قند / دوباره دیفوزیون : سپتامبر 20, 2010, 11:04:52 am
 پوزخند پوزخند پوزخند  از فرایند دیفوزیون چه مواردی را در صنعت قند نشان می دهد.
13  معاونت های دانشگاه / گروه صنعت روغن / تری گلیسرید : سپتامبر 20, 2010, 11:03:50 am
تری گلیسرید چه ترکیبی است . ساختا ر آن چیست.
14  معاونت های دانشگاه / گروه صنعت قند / پاسخ : دیفوزیون : سپتامبر 20, 2010, 10:57:44 am
دیفوزیون از نظر لغوی به معنای " انتشار" است. این فرایند اساس استخراج شربت خام با حداکثر درجه خلوص و حداقل درصد قند در تفاله را تشکیل میدهد. این فرایند از

قانون فیک تبعیت می کند. که به صورت زیر تعریف میشود.

ds/dt=D_f×A×dc/dr

ds/dt  در این فرمول به معنای مقدار شکر استخراج شده در واحد زمان برحسب کیلوگرم بر ثانیه از خلال است

D_f که ضریب دیفوزیون یا ضریب انتشار نام دارد و به ویسکوزیته، دما، نوع ماده ای که انتشار می یابد و اندازه ذرات ماده محلول بستگی دارد. این ضریب با افزایش دما و کاهش اندازه ذرات، افزایش می یابد. برخی از مواد غیرقندی و ناخالصی ها دارای ضریب دیفوزیون بالاتری از ساکارز هستند یعنی در غلظت مساوی با ساکارز انتشار و نفوذ آنها سریع تر انجام می گیرد.

dc تفاوت غلظت قند سلولهای چغندر با شربت را نشان میدهد

dr ضخامت خلال را نشان میدهد.
15  معاونت های دانشگاه / گروه صنعت روغن / پاسخ : تقسیم بندی لیپید : سپتامبر 20, 2010, 10:48:48 am
با سلام به همه دوستان

در تعریف کلی، لیپیدها به ترکیبات اصلی غذایی گفته میشود که در حلال های آلی محلول و در حلال های آبی غیرقابل حل هستند. این گروه بزرگ از مواد غذایی به سه

دسته زیر تقسیم بندی می شوند :

1- لیپیدهای ساده که شامل تری گلیسرید ( تری اسیل گلیسرول) و موم است

2- لیپید مرکب که شامل اسفنگولیپید ، گلیکولیپید و لیپوپروتئین است

3- لیپیدهای مشتق شده
صفحه: [1] 2 3